2024. július 28., vasárnap

Nyaralás után

 Nyaralás után mindig tompábbak a színek itthon. És bár nagyon szeretek haza is jönni, nagyon maradnék még tovább. Munka fronton a hónapból ez a hét nem szokott zsúfolt lenni, ehhez képest, sok volt a munka és a meeting, tréning. Mint a gördülős fiók, aminek szépen betolva kéne maradni a nap végen, ez most állandóan visszagurult, sok issue-t, kérdést, folyamatban lévő sürgetést hozva. Szeretem pénteken úgy eltenni a gépet, hogy nem nyomaszt semmi, de nem sikerült, viszont azt eldöntöttem, hogy nem vagyok hajlandó hétvégén előszedni. 

A hétvége nagyon jó volt, meg a héten már voltam kétszer teniszezni, meg Lolát is vittem kétszer. Szombaton 11-re, és megbeszéltük a ‘tyúkokkal’, hogy kint a Teniszke teraszon pocolunk. Sanyikám most nyaral, így hiányos volt a Fityma.

Tenisz előtt reggel elmentünk még tekerni gyorsan Attilával, belefért 56km. Annyira élvezem. Nem mondom, hogy az Isten is biciklire tetemtett, de igyekszem pörgetni a lábam Attila után. Most többször beálltam mögé szorosan, és egész jól tudtam tartani km-ekem keresztül a 29-30-31-et is. Nagyon király!!! És akkora szerencse ez a BMW gyár útvonal, hogy csak egy kb 3km-en fos az út Ondódon, a többi majdnem Szlovákia 😁.


A DEAC sportpályákon SENKI nem volt ezen a napon. Szerintem 2 pályán játszottak, de üres volt a Teniszke, a focipályák és a minden. Amíg Lola játszott, mi traccsoltunk a teraszon, majd utána is még :). Marika jött Lizivel és Borkával (unokahúg), Kata, hozzám pedig társult még Lóci. Olyan jók ezek a közös szabadtéri röffenések 😍.




A délutáni program Campus volt Nekem. Ágival indultunk ki, de Kata és Marika is kint volt, így összefonódtunk. Rábíztam magam a többiekre, mert nem volt szombaton semmi olyan előadó, akihez ragaszkodtam volna, viszont nagyon szeretem a fesztivál hangulatot. Szeretem nézni a bulizó sokadalmat. Nem ittam sokat, sőt, viszont fél10-kor elkezdtem ásítozni 😂, aztán túllendültem, és táncoltunk, meg majd’ bepisilésig röhögtünk a Rádió 1 DJ pultja előtt. 

PUF


Marikával a sötétben 😂

😂😂 (Marikával)

Kiskatával 😂

kézitükör hiányában 😁 (köszi Fec 😘)



De-de, kell a vaku…

Nagyon finomat ettünk a Kispadlinál, de én kb éjfélig voltam kalibrálva, mint Hamupipőke. Fél egykor bújtam ágyba. Ez így teljesen jó volt, mert a vasárnap sem lett kuka. Katával és pár gyerekkel már fél 10-re a Plázában voltunk az Agymanók 2 filmen. Várakozáson felüli volt, tök cuki film volt délelőttre. 




Ennyi kikapcsolódás után délutánra maradtak a házimunkás részek, takarítás, mosás-hajtogatás stb, ismerősek lehetnek ezek felétek is … 😁

Attila szombaton és vasárnap is elment Mózival vezetni, medencéztünk, szombaton este elmentek a Szmörébe hamburgerezni, meg családi moziztak itthon, h Lola ne féljen, mert szegény pénteken nagyon bemajrézott, belenézett a Sherlock H. filmbe, amit Mózi nézett :(. Reszketve aludt el mellettem, én még ilyet nem tapasztaltam gyereknél, hogy nem ‘csak’ belül fél, hanem fizikai megnyilvánulása is ennyire intenzív. Attól rettegett, hogy valaki bejön és bombát szerel a testére. Egyemmmeg :( 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése