2023. október 22., vasárnap

Október

 


Van egy sanda gyanúm, hogy 43 évesen belekezdeni valami totál új sportba az erősen fiatalít (még ha csak kérész életű is lesz). Nem mondom, hogy amikor Máltára menet Sanyikám bedobta, hogy nem akarunk elkezdeni teniszezni (mert ez olyan régóta hívja őt), az első kép nem az volt, hogy szexi mini rakott szoknyában full szép barnán és izmosan ütök a vörös salakon… Pedig DE 😂. Viszont eddig a hétköznapi valóság, a szétszórt labdák és luftok után is érzem az akarást, hogy ez tök jó lesz. Mert nekem legfontosabb a fejlődés. Bármiben. Ha jobb/több/másabb/tarkább lehetek, jöhet. Ma elmerészkedtünk a versenypályákat is megnézni, mit művelnek ott, és picit elvette a bátorságom a látvány, hogy híjj, na ez nem fog már így menni nekem, de a gyerek edzésbe is belesve  újra felszívtam magam. Jöv hétre már edzővel megyünk. Eszterrel utánairodalmaztunk, milyen a jó ütő nekünk, és ma még 10 fekvőt is nyomok (több nem megy egyelőre 😂). 

Tegnap női vezetői ws-on voltunk, most szívok minden tapasztalatot, stílust, tudást ezzel kapcsolatban is, hogy közben letisztuljon bennem a sajátom. Utána toltunk egy fini vacsit.

A család apraja-nagyja apa-építőn volt, most értek haza, ők is nagyon jól érezték magukat. Mózi mágneshorgászott (neki nagy vágya volt már ez a készlet), de volt tökfaragás, lámpáskészítés, foci, motorcsónak. Attila tekert is egyet, teljesen rá van mozdulva a bicajozásra, őt most ez ‘fiatalítja’. Pestről hazafelé is mindig felteker a Kékesre. 

❤️




Végre megvettem a Soha Soha Soha könyvet, mert rettenetesen kíváncsi vagyok, meg tudom-e érteni, hogy valaki nem szeretne gyereket soha-soha-soha. Ezek a rejtett mozgatórugók és az emberi lélek összefüggései is nagyon kedvemrevaló témák - de hát ismertek 😁.

Egyébként augusztusban nyitott a Libertine könyvesbolt Debrecenben a színház mellett


Lócit a héten kiválasztó edzésre vittem, mert a Bozsikokon kifigyelték, hogy ügyes ☺️. Csütörtökön megint nála landolt a csapat vándorkupája mert a meccsen nagyon jól remekelt. Édes. 

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése