2019. november 25., hétfő

MÜSZI - Mózi megtanult csettinteni

Mózi rendesen számontartja és tartatja velem a dolgokat, hálás is vagyok neki. Végtére ez a terep azért jött létre, hogy kihomokozzam magamból az anyaság adta új érzéseket, élményeket, tapasztalatokat, és hogy az összes gyerekről nyomot hagyjak magunk számára.
Az addig rendben, hogy írom a tipikus első lépés, első fogakacska... Aztán, mint tudjuk hiányoltam a szokványos babanaplókból az első öltések és első kórházi látogatásokat, így bevettem ezt is a blog soraiba. VISZONT. A sor nem áll meg. És annyira örülök, hogy a gyerekek büszkék minden ELSŐ dolgukra, nem úgy mint az anyjuk, és kb világot kell megváltania, hogy büszkeséget érezzen magában ... :S

Mózi este még úgy adott puszit, hogy a lelkemre kötötte, írjam meg, hogy megtanult az elmúlt héten CSETTINTETNI, és annyit gyakorolja (öröm az iskolában mellette ülni :D), hogy egyre hangosabban is tud ;-)

Ahogy kapacitás engedi, összefésülön az egyéb social media plattformokon nyomott hagyott első eseményeket, hogy továbbra is ez legyen a POOL, ahol minden megvan. Pl elengedett kezekkel megtanulni bringázni, első boltba (aztán majd Holdra) menetel. Első bármi, ami még nyomdafestéket tűr.

Hozok képet vagy videót is róla.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése