2011. november 23., szerda

Mózi Cila 10 hónapos

Majd összephotostoppolok róla egy valamit, mivel ezzel ismerkedek a napokban. Most míg szunyál rendbe varázsolom a lakás töredékét. Visszavárlak benneteket.


Photo Albums at WiddlyTinks.com
Szánom-bánom, de nincs most időm, hogy saját gyártású digitális scrapbook lapot rittyentsek, és túl sokáig sem szeretném húzni. Maradjunk most ennyinél.
Mózi betöltötte 23-án a tizedik hónapot is. Lassan 74 cm, és elmúlt 8 kg. Továbbra is 6 darab fogacskával büszkélkedhetünk, viszont ez a 6 erőteljesen kezd a szoptatás rovására menni :( Elkezdte ugyanis használni, és előszeretettel cincál vele. Már félve nyújtom neki a cickókat, és hát... nem vagyok mazochista. A harmadik harapás, és felkiáltás után nem próbálkozunk többet. Ha álmos, akkor nem harapdál. Attól tartok, a tej fogja kárát látni. Meglátjuk. Nem leszek erőszakos.
Ezt leszámítva ügyesen áll, egyre kevesebbet bukik orra, profin le tud térdelni, nagy sebességgel kotor négykézláb, és ma elmajszolgatta Stendhal: Vörös és Fekete könyvének a gerincét. Jó étvágyú kis napközis.  Eszeget sajtot, túrót, húsokat, joghurtot, zöldséget, gyümölcsöt, kenyeret, kiflit. Az újdonságokkal szemben is egész vállalkozó szellem. A birsalma minden kanala után megrázkódott teljes hosszában, fintorgott, de már tátogott is :). Az idegenekkel felettébb barátkozó. Egyből felkéredzkedik mindenki ölébe. Vigyorog egész nap. Ezek mellett akaratos, de egyelőre leszerelhető. Az éjszakai alvás még most sem tökéletes... De továbbra is bizakodó vagyok. Státusz riportom végére értem, 11. hónapba léphet

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése