2014. február 6., csütörtök

Apró - Mini Micro svájci gyerekroller


Elsőként Nektek kínálok fel eladásra, egy alig használt, újszerű (mondhatni hölgy tulajdonostól, garázsban tartott, nem dohányzó, kisállatmentes kategóriájú ;-)) kék mini micro rollert. Ez nem Mózi levetett gönce, azt nem adjuk :). Csatolok fényképet és némi leírást, hátha akad köztetek olyan előrelátó, aki a húsvéti nyuszi nevében már most a hó alól előránt egy ilyet 12.000 HUF-ért ;-).
Természetesen gyorsasági alapon működik, pár napig fenntartom az oldalon, utána kidobom a nagy közösbe valamelyik "aprós" oldalra. HAJRÁ! Írjatok, ha érdekel.

Némi leírás A rollerről:

A Mini Mico, ez az egyedi kialakítású, svájci tervezésű roller, a hatalmas Nyugat- Európai siker után hazánkba is megérkezett. A siker titka a minőségi kivitelezés mellett a teljesen egyedülálló irányítási mód. A Mini Micro ugyanis nem a hagyományos módon kormányozható, így egészen kis kortól (2+) is biztonságosan használható. A kormány ugyanis nem torziós módon működik, mint a hagyományos rollereknél, hanem a rollerező gyermek a testsúlya áthelyezésével tudja irányítani azt. Ennek köszönhető, hogy igen jótékony hatással van a gyerekek testtudat fejlődésére, és tökéletesen készíti elő a biciklizéshez szükséges készségeket. 2 éves kortól használható!

Körbefényképeztem Nektek, de ha valamelyik részéről még szeretnétek, akkor csattintok egyet-kettőt, illetve kérdezzetek a fogadóórámban :).















2 megjegyzés :

  1. szia! megvan még a roller? üdv, Judit

    VálaszTörlés
  2. Szia Judit! Még februárban elkelt. De itthon is kapható már: http://reflexshop.hu/roller-mini-micro-sporty-pink?keyword=roller
    Üdv, Sári

    VálaszTörlés