2012. június 25., hétfő

A hétvége tanulsága és bölcsessége

Aki látta 2008-ban a BODIES kiállítást, az most bátran kihagyhatja ezt a második eresztést. 4 év távlatából ugyanannak mondható. Azért megkérdeztem a jegyszedő nénit, hogy miben különbözött, és azt mondta, múltkor több volt a TEST, most inkább a betegség részre mentek rá. Köhömm.... Betegség sem sok volt, és ezek szerint kevesebb test. Szóval ez kicsit csalódás volt, illetve Mózit nem lehet már puttonyba kötni. Ő méltatlankodott, de lábon sem tetszett igazán neki, babakocsival meg nem szabad bemenni.
A bölcsességet pedig a Károly-kerti játszótéren eresztette útjára egy nagymama. Egy 5 éves forma ikerpárt legeltetett a falu végen, volt náluk vízipisztoly, üdítős flakonok és egy doboz SUZY szintű és minőségű, legalább 12%-os szőlőlé. A kislányok futkorásztak a homokban úgy ahogy kell, és a 40 fokban kitikkadva a csap felé vették az irányt. A nagymama rájuk szólt, hogy:
Ne vizet igyatok, mert azt csak kipisilitek, a szőlőlétől viszont erősek lesztek!!!!
Na ezt eddig én sem tudtam, majd mélyet szippantott a cigarettájából. Nem mondom, hogy fagadjátok meg a jótanácsát. A Margitszigeten viszont Mozdulj Mama! sport rendezvény volt, ahol öröm volt látni a sok virgonc időset. Olyan lelkesen masíroztak át a hídon heherészve, hogy én is ilyen szeretnék majd lenni :).

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése