2020. június 24., szerda

Visszaszámlálás indul... - #maholnapnegyven, 5 nap

Ma reggel Mózival cérnát hajkurásztunk, egy idő után már csak telefonon, mert látszott, hogy fölösleges Debrecenben. Amivel próbáltam tegnap dolgozni, azt nem éreztem tökéletesnek. Eddig nem varrtam még 100% hernyóselymet, és szerettem volna megadni a módját. 
A téren pizzás csigáztunk (legiknább csak Mózi), könyvvel a hóna alatt járkál mostanában, és ha valahol megállunk, vagy leülünk, akkor olvas (!!). Ezt is megértük. Távol állunk még attól, hogy itthon falja a könyveket, de rendeltem neki egy Harry Potteres horgolt könyvjelzőt, az ágyba is befektette a könnyvel együtt :))).

Itthon rokkant kocsikból tunningolt gépeket néz(nek) youtube-on, hangosan kacagva, és úgy érzem betette lábát hozzánk a sebesség iránti áhítat. Aminek annyira nem örülök. Nyilván :). Én a lassú, aki a lejtőn is fékezve gurult bicajjal a kerótúrákon, míg Sanyikám csapatta 50-60-nal... :D.

Munkaidőben varrtam, mert volt/vannak még függő megrendelések, kocsit mostunk, ovi után pedig fodrász. Növesztem a hajam, szóval csak lecsetkelte a végét, nincs látványos módosulás. Jól jött ebből a szempontból a karantén, mert pont azt a kibírhatatlan növő fázist, és "nem szeretem" kinézetem letudtam abban a pár hónapban. Előtte fagyiztunk a kicsikkel, ma sok hónap után Attila nincs, a gyerekek már verik is a készülőt, hogy velem alszanak. Szerda szelektív nap. Oda elsétálunk, ha kellemes hűvi áll be. Ha a vacsi is leülepszik, akkor lightos futás, fürdés, mese, gyerekek bebújtatása. Én még piszkálom majd a netet, el tudok veszni a bugyrokban, de vannak különösen olyan részek, amiket imádok csinálni rajta. Pl a blogot is át kellene fazonírozni, mert 5 évente kap egy ráncfelvarrást, és erősen aktuális. 

Lehet, ez a visszaszámláló nem is volt olyan jó ötlet, mert annyira éles határt, kerítést állítottam, és minden idegszálam már ezen a témán legel, hogy elég lett volna az uccsó 5 napban beizzítani :D. 

Tegnap Kata is megerőssítette, hogy szombat 8-ra legyek indulásra készen. Úgy lesz ;-). Teli a lelkem-szívem dísszel, pénteken azért emlékeztessetek ;–). Ami fix, hogy kávé lesz a kezemben, anélkül egy tapottat sem.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése