2020. június 22., hétfő

Visszaszámlálás indul... - #maholnapnegyven, 7 nap

Mekkora szerencse, hogy van egy barista a családban,
aki munkába menet a napi kávé adagomról gondoskodik :D
(neeem, nem egyedül fogyasztottam  ;-))

Kávé, laptop, corn flakes magában (egyébként kb mindegy, csak ropogjon...;-)).

Arra toppantam be délután az autóval a garázsba a kicsikkel, hogy Mózi fakanállal integet, hogy meglepetése van a számomra: ma Ő főzi a vacsit (a vacsi egyik felét), a levest. Ebben már elég penge, apró kis kunsztokat kell javasolni max. Óriási kondérral tervezett, hogy holnapra is maradjon. Előrelátó. Az én teendőm csupán a rakott zöldbab. Egyébként bármi lehetne, csak rakva legyen ;-). Azzal nálam nem lehet mellé nyúlni. Aránylag gyakran készítem. Ki is használom azokat az üres járatokat, amikor megkérdezem, mi legyen a vacsi vagy az ebéd, és a 'MINDEGY' vagy az 'AMI GYORS, ÉS NEM KELL SOKAT PEPECSELNEM VELE' jön válaszul. 
Ha nem szakad le az ég, akkor kiruccanunk futni, a gyerekek hajtanak bicajjal. Este szeretnék ráugrani a varrógépre legalább egy órácskára, de ez megint necces.

Ma komfortzónát léptem újból. Nem bírom igazán az ábrázatom videón, de valszeg csak megszokás kérédése. Insta sztorizgatok mostanában a tukkelutott részlegen, és az újabb elkészült videómegosztás mellé az arcomat és a bihari tájszólásomat is mellékeltem :D.

Az oviba utolsók között érkeztem a gyerekekért, mert eltapogattam az időt a méteráru boltban. Viszont, hernyóselymet ezidáig nem varrtam, most kipróbálom azt is.

Holnap GLS csomagot várunk nagy sunyiban, mutatom a héten,  mi lesz ;-).


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése