2023. december 31., vasárnap

2023 után 2024

 Rég nincs már bennem óriási elhatározás ilyenkor, lehet ez pont lehangolóan hangzik, nem tudom. Nem érzem azt, hogy most kell nagy terveket kovácsolni, és azt pont ehhez a napfordulóhoz, éjszakához kötni. Mindig szeretnék sok mindent, függetlenül december 31, január 1-től. Mindig kergetek vágyálmokat, mindig sikerül levadászni belőlük, mindig vannak meglepetések, és hátrébb sorolt tervek. Amit ilyenkorra viszont érzek az elmúlt pár évben, hogy karácsonyra kipurcanok, és nagyon igénylem ezt a pár napot, amit töltődésre fordítok, és minden csápomat behúzok, és begubózok. Olvasás tölt legjobban, és az ágy.

Idén is olvastam sok jó könyvet, nincs statisztikám, mert nem a mennyiségre mentem. Idén jutott több utazás, nyílás a világra, ebből szeretnék még többet. Idén volt több sport, visszatért a futás az elmúlt pár évhez képest gyakrabban (ami most a téli hónapokban visszaszorult), és beújított A tenisz, ami nagyon kellemes meglepetés. Nagyon király, hogy ezt Sanyikámmal kezdtük művelni, mert ha csak egyikőnket kapja el a gépszíj, akkor könnyebben dugába dől partner nélkül a folyamat. Idén is történt előrelépés, változás a munkában, ami nem hagy unalmas rutinba szorulni. Idén is elkerült bennünket a betegség, komolyabb bajunk, balesetünk nem volt (ne is legyen!). Idén is voltak rojtosak az idegszálaim, de ezek mindig tudnak regenerálódni. Idén sem volt mindig fluffy az élet itthon, de itt vagyunk, együtt vagyunk

A nagycsaládos karácsony után még jutott egy kicsit ugyan rohanós, de pesti kettes nap, majd egy Bödőcs est, jutott idő brüsszeli rokonokra, pallagi teniszekre, magunkat megünneplő reggelizésre, könyvolvasásra, pihenésre, elbújásra, korizásra, Ágival pici futásra termálban reggelizésre. Szusszanjatok, Boldog Új Évet Nektek is!









Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése