2012. július 19., csütörtök


Addig is, amíg fedésben nem hozom a két idősíkot, a korábbi bejegyzésekkel etetlek benneteket :). Hamar utolérem magam, és akkor kaptok az aktualitásokból is. Meg majd másból is, ne csak már baba legyen mindenhol.

A szolid hányinger, émelygés, mint kitűző pár napja nem mozdul a testemből. De így addig is biztos a tuti, amíg el nem jutok végre orvoshoz. Mózi manóval nem voltam émelygős, ezért ez fura. Főleg azért, mert elvileg nem kívánok enni. De amikor elkezdem, akkor észre veszem, hogy ho-hóóóó, nincsen itt semmi baj, csúsznak le szépen a dolgok. Miután befejeztem, hányinger ugyanúgy megvan. De evés közben nyoma vész. Elnyomom :). Csak a lendület kell, hogy elkezdjem. Pedig jó lenne nem elvetni a sulykot már az elején. Rubint Réka remek, szuper mami DVD-je is előkerült, mindjárt nyomok is egyet a 3 palacsinta után. Ami valljuk be, max a lelkemen segít :). - 2012. június 3.

Tegnap meglátogattuk az orvost családostól, olyan izgatott volt már mindenki. Különösen Mózi :).
Így kiderült a tuti. 6 hét 5 naposra saccolják a méretek alapján, így nagyon nagy az esély, hogy mi a januárt zsúfoljuk teli név- és szülinapokkal :). Ha végre elmúlna a fáradékonyságom, mehetnék ki kocogni a pályára. Alig várom, hogy gömbölyödjön a hasam, és ne csak úgy nézzen ki, mintha egy hete nem tojtam volna. Most viszont megyek feküdni. Mózi már szunyálja a délutáni porciót, szinkronba nyomjuk mostanában. - 2012. június 6.


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése