2016. szeptember 6., kedd

hyejesirás

:) ok

A blogger is okosabb nálam, bele-belejavít a szövegezésbe, vagy aláhullámoz stb, amit a poszt kitűzése után korrigálok még sokszor vagy javítok vissza az általam elképzeltre. Meg utólag (hetek, hónapok, lassan dekádok - és itt évtized, nem a 10 napos hét...), ha találok benne elírást, mellégépelést. Tekintsetek el tőle, a szándék mindig megvan a tökéletesre... Csak nem mindig jön össze elsőre. Sőt... ;-) Ti olvassátok tökéletesként. Köszi

4 megjegyzés :

  1. Dettó. Én is mindig visszajavítom, mert marad benne hiba, olyan nehezen áttekinthető helyesírásilag. Pedig amúgy szerintem rajtad kívül, vagyis az olvasóim 30 vagy 50%-n kívül senki nem veszi észre :))

    VálaszTörlés
  2. Dettó. Én is mindig visszajavítom, mert marad benne hiba, olyan nehezen áttekinthető helyesírásilag. Pedig amúgy szerintem rajtad kívül, vagyis az olvasóim 30 vagy 50%-n kívül senki nem veszi észre :))

    VálaszTörlés
  3. Jaj hányok olyan gázok vagytok, h hibáztok sot mi több ki is szúrjátok :) Nekem ez ösztönösen jo képességem ha kerítek átnézem nektek es a jot is rosszra javítom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lányok, nem hányok :)de stílusosan hibáztam :)

      Törlés