2016. szeptember 6., kedd

még egy tollvonás estére

Lola este 8 óta az ágyában alszik. Szerintem ez a leghosszabb idő eddig, amit benne töltött alva. És már este negyed 12 van :). Igaz, 3* már bementem a fenekét putyulgatni, de gyanúsan hamar visszaszunnyadt. Tegnap is ott tettem le, bár akkor később jutott az ágyba, és valamikor egykor vettem át etetni, szóval ez mindenképpen javuló tendencia. 
Mielőtt bevackolom magam, töltök bele az éterbe 4 képet, ami a frankfurti leves főzés közben készült. Lóci egész héten itthon van mert csúnyán köhög, taknyol. Ma kiderült, hogy a Lola hétvégi láza és fosás sem oktalan, mind a ketten arcüreg gyulladás gyanúsak :(. Lócinak szerintem ez most tök jó, igyekszem vele tölteni a hetet, hogy az anyakollektor töltődjön benne. Mikor elvittük Mózit orvos előtt az oviba megkérdeztem, mit kér a piacról. Nem mogyorófavesszőt kért, mint Hamupipőke, hanem vajaspogácsát és frankfurti levest :)). A virslit közösen karikázták Lócikával bele.
Szép álmokat, nagyon nyúlik a szám.

A kelkáposzta sábeszdekli a Mózi ötlete volt, ő nyomta elsőnek Lola fejébe, ahogy fejtettem le a külső leveleket :D. Utána kellett nekik is.




az egyetlen életlen kép
és az egyetlen, amin mind a hárman ide néztek

1 megjegyzés :