2016. március 4., péntek

Jöhet a tavasz, jöhet a mozgás

A fiúk nagy elánnal tolják a babakocsit. Fürtökben lógnak rajta, én meg igyekszem nem beavatkozni, csak ha már vészesen közelítünk a padkához, parkoló autókhoz, járókelőkhöz. Lóci előszeretettel áll fel a hátsó nagy kerékre, és úgy csodálkozik be hatalmas nagy szemeivel a mózesba. Legutóbb hangosan megjegyezte, még a mellettünk haladó fiatalok is elnevették magukat, hogy:

- Anya, ez a kocsi (a babakocsi -  szerk.) olyan, mint egy trágyaszóró...
:))

Nem tudom, honnan jött ez a szó, de már a múltkor DUPLOból is ilyet épített. Remélhetőleg nem a sárossága miatt mondta ;-). Azt hiszem, le kell csutakolni kicsit.

Tegnap letudtuk a kontrollok egyik felét (csípőszűrés és én), de még a hallásvizsgálat és Lola kontroll a jövőhétre fért. Pontosabban mi fértünk időpontilag akkorra. Minden rendben van, kezdődhet a mocorgás, lightos kocogás. A futásra direktbe rákérdeztem, és azt mondta az orvos, hogy minden további nélkül, de csak érzéssel. Semmitől nem tilt, hiszen régen is az maradt életben, aki elfutott a mamut elől. Hát akkor a hétvégén már kipróbálom, hogy felfalna-e a mamut. Attól tartok, most még biztosan. Addig tolok egy itthoni próba Alexandrát. Olyannak érzem magam, mint egy 80 éves. Picit ideje visszarázódni, megolajozni a derekam, gerincem, lábaim. A hasamról nem is beszélek egyelőre...

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése