2016. május 26., csütörtök

Nevelésem csúcsa :)

Nagyon nem szeretek kidobni ennivalót, és sok mindent elrakok, hogy majd jó lesz még valamire. Pont ezért nem szeretem a dömpinget. Fölösleges dolgot nem vásárolok, nem kérek, inkább visszautasítom, de ne legyen túlfogyasztás, pazarlás legalább itthon. Nem vagyok azért annyira elvetemült, mint Nagypapám vagy Rozika néni ;-) és elég jó szemmel tudom már megállapítani, hogy mi az, ami még kellhet nekem a jövőben. A tojástartó dobozokat is összegyűjtöm, és egy kanyarral kiviszem a piacra a néniknek. Vagy a műanyag virágcserepeket odaadom a virágpiacon valaki szimpatikusnak :). A szétnyúzott ruhákat, megcsorbult játékokat, ennivalókat, amiket nem fogyasztunk el beadom a RefoMixnek, amikor sétálok Lolával a fiúkért az oviba. Ha valamit nem bírnak megenni a gyerekek, akkor viszont egyből mondják, hogy tegyem el, de ne vigyem a hajléktalanoknak :))). Mózi fél tőlük.


Sokadik megragasztás, toldás után kidobtam a tavaly nyáron vásárolt habszivacs kardot, mert már rozzant volt. Délután meglátta Mózi a kukában, és sértetten kapta ki, hogy Anyaaaa, ez még újrahasznosítható  ;-)


1 megjegyzés :

  1. Még szerencse, hogy egy 3-4x nagyobb házba költöztök, mert nem te vagy az egyetlen gyűjtögető kis hörcsög a családban :)

    VálaszTörlés