2017. május 13., szombat

Szívd fel magad Napsugárral, és szebbnek látod a világot... - OUPS

Remélem, nem néztek UFÓnak, ha azt mondom, vannak olyan ajándék 'lovak', bonbonok, sőt akár könyvek, apróságok, amelyek létezésének nagy miértje tagadhatatlanul AJÁNDÉKságukban rejlik. Megvagyok róla győződve, hogy vannak ilyen sokszor gazdára talált finomságok, szépségek, amik kézről-kézre járnak, és nálunk is megfordulnak, majd tovább vándorolnak :D. Stól-stól-stól, ajándéktasakoSTÓL... A napokban pont volt egy ilyen átmenő forgalom, és mindig fészkel pár költöző madár a garázsban ;-)

Most viszont nem ilyen könyvről lesz szó. Májusban-júniusban nyakunkon a 'ballagó' időszak, és egy nagyon kedves Szívbolygóról érkező földönkívüliről, OUPSról hoztam egy sorozatot, aki a szeretet nagykövete, és azokat az élethelyzeteket boncolgatja, amikor fogy az energia és szökik a szeretet. És tényleg... A négy kis könyvet egyenesen a dabasi nyomdából kaptuk elsők között ajándékba, mikor végre magyar nyelven is megjelent a korábbi 20 fordítás mellett. Története négy kis könyvben tanít, gyógyít és motivál. Emlékeztet a Kis Hercegre. Eredetileg felnőtteknek íródott a könyv, de Conny Wolf illusztrációi annyira érthetőek és kézzelfoghatóak a gyerekek számára, hogy szívesen hallgatják, kérdezik. A könyvek hátulján pedig diszkréten megbújik színes pausz borítékban 5 kiemelt gondolat egy-egy grafikával névjegy méretű ajándékkártyán. Mondanom sem kell a gyerekek elsőként ezt cincálták ki :), és szívesen viszik magukkal reggel az oviba, lapul a kesztyűtartóban és a "kincses" ládikójukban.

A négy kötet címe:

A szeretet nagykövete
Szívünk Ragyogása
Kényeztetés szívnek és léleknek
Szívvel-lélekkel a sikerért

Szeretném megőrizni és tovább örökíteni OUPS létezésének nagy MIÉRTjét, és egy apró láncban a négy kis kötetből hármat tovább ajándékozni egy valakinek, aki a legkedvesebbet megtartva két kötet szintén továbbajánl egy valakinek. Igen..., aki ebből a legkedvesebbet megtartja, a másikat elajándékozza. 
Írjatok! Kivételesen nem az első, hanem a harmadik leggyorsabb lesz a befutó (a bronz :)), neki ajándékozzuk a három OUPS kötetet.


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése