2017. január 3., kedd

Minden dolgozó ember a mennybe jut ;-)

Tyűű, visszaolvasva pár korábbi posztot, nyáron megígértem, hogy erről is említést teszek. Decemberre ez is kész! Rostálom az elmaradásaimat.
Ismerős az atomerőmű-szindróma? Imádom. Függőséget okoz. Jó hír, hogy csőstül jön a lendület. Most is majd' szétvet :). Ez az energia apróbb-nagyobb örömhírek hasadásával születik bennem. Ma ott kezdődött a lelkesedés, hogy a sokadik beígért és elnapolt hívjam-vissza-2-hét-múlva, és idén-már-semmiképp... burkoló-hadsereg után hétfőn végre leakasztottam egy szakembert, aki másnap délelőtt jött, látott és felmért, majd délután hozta a megfelelő szakit, aki nem tapogatott, nem jajjgatott, hanem győzött. Én ilyen lépcsőn szeretnék felsasszézni a mennyországba (csak legyen majd kifúgázva halovány kékkel és fehér legyen a szegőléc) vagy erre tegyetek hidegre, ha végképp szükség lenne rá. Sokat nem téved a lépcső. A mennyországba vezet. Anyagok, kellékek, varrógépek ;-).
Attila-dolgozó
Sári-lomoló-alkotó
Megfigyeltétek már, hogy az NI (National Instruments) épülete időjárás-választó határköve a városnak? A gyerekek szerint itt van beépítve az időjárás törpölő gép :)). Az egyik oldalán esik a hó, a másikon épphogy borús. Vagy tejköd innen, világosság onnan. Szakad jobbról, épp csak szitál balról. Komolyan. Ez a Sárkány-szoros (Rumini - a szerz. ;-) )
Adjatok már tippet, hogy tetőtéri ablakra milyen szigetelést lehet húzni, van-e értelme a hőzáró fóliának vagy rolónak. Végre beépült a tetőtér, kapott dupla adag kraftot a tőzeggyapot, és új gipszkarton falat, mert sajna ázott itt-ott. Egyedül a jó öreg Velux ablakok bírták a strapát. Akinek van tapasztalata segítsen benne. Nyáron nem szeretnék 50 fokot, de télen se süssön a hideg belőle. Ilyesmire gondoltam, már ha valóban működik...  Ínyemre való a kis 'kuckó' fent. Bízom benne, hogy kellőképpen inspiráló lesz. Majd mutatok belőle részletet. Van egy-két betartott ötletem, amit nem lövök el, majd csak ha meg is valósítom.


Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése