2016. december 1., csütörtök

Süteménycímkék karácsonyra - Letölthető, nyomtatható

Pár tipikus példa máris terítéken, de bombázzatok ötletekkel, gyártok még, és elérhetővé teszem. Hókifli, zserbógolyó egyéb...
Nyomtassatok önbizalmatoknak vagy a végeredménynek megfelelő címkéket lézer etikettre a kívánt méretben, és ragasszátok celofán tasakra, papír zacsira.

Kőkemény mézeskalács - van, hogy nincs idő újat sütni... Hiába van belesütve időd, szíved-lelked és a hozzávalók, valami miatt nem vagytok egy hullámhosszon a sütővel és a sütivel. A végeredmény pedig nem az áhítat hiánya miatt nem olyan, mint a szakácskönyvekben.  Ha már így sikerült, vállald, és ne etesd mérgedben a pedálost, billenőst vele. Gondoltam Rád is. Mert ismerős a helyzet. Címkézd fel büszkén :)) tejbe áztatva, kávé mellé, ledarálva minden fogyasztható. Ne mérgelődj, próbálj nevetni magadon. Én is tanulom... Sőt mentem esküvőre is Kusturica stábként otthon felejtett ruha híján utcaiban... ;-).
Biztosan ismeritek a Csak a Puffin Blogot, ahol nem kell szerencsés csillagzat alatt születni ahhoz, hogy levadásszunk egy-egy jó süteményt. Erről merítettem az utóbbi években ihletet a szülinapi tortákhoz. Nem hagyott még cserben. Recepteket később pakolok.
















Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése